INFO VALEA JIULUI: Schimbări în cadrul conducerilor sucursalelor Complexului Energetic Hunedoara

miercuri, 1 aprilie 2015

Schimbări în cadrul conducerilor sucursalelor Complexului Energetic Hunedoara

S.CEH-SA Petroşani – În data de 27 martie 2015, domnul Cosmin Lucian CHIUZAN, fost Inginer Şef Securitate şi Sănătate în Muncă al Sucursalei Divizia Minieră, a fost numit Director al Exploatării Miniere Vulcan, înlocuindu-l pe domnul Dănuţ Sorin ROSMENTENIUC, care a fost eliberat din funcţie.
Începând cu data de 1 aprilie 2015 intră în vigoare deciziile de schimbare a conducerilor exploatărilor miniere Livezeni şi Lupeni şi a Sucursalei Electrocentrale Deva, după cum urmează:

E.M. Livezeni:
        - Domnul ing. Constantin BÂRCHI este eliberat din funcţia de Director al exploatării, urmând a ocupa postul de Şef Serviciu Producţie din cadrul Sucursalei Divizia Minieră.
        - Domnul ing. Radu Fănel LUPULEAC se numeşte în funcţia de Director al exploatării, eliberând postul de Şef Serviciu Producţie din cadrul Sucursalei Divizia Minieră. Domnul Lupuleac a activat şi condus cu succes Serviciul Corp Control - Control Financiar de Gestiune în perioada 2003 - 2014.

E.M. Lupeni:
        - Domnul ing. Gheorghe EMIL este eliberat din funcţia de Director al exploatării, urmând a ocupa postul de Inginer Şef Producţie al Sucursalei Divizia Minieră;
        - Domnul ing. Daniel Dumitru BRÂNZAN se numeşte în funcţia de Director al exploatării, eliberând postul de Inginer Şef Producţie din cadrul Exploatării Miniere Lupeni;
        - Domnul ing. Cristian Giani BALEA este eliberat din funcţia de Inginer Şef Producţie al  Sucursalei Divizia Minieră, urmând a ocupa postul de Inginer Şef Producţie în cadrul Exploatării Miniere Lupeni.
 
Sucursalei Electrocentrale Deva:
        - Domnul ing. Alexa NICULA este eliberat din funcţia de Director al Sucursalei Electrocentrale Deva, urmând a ocupa postul de Inginer Şef Producţie al sucursalei;
        - Domnul ing. Nicolae CODREANU se numeşte în funcţia de Director al Sucursalei Electrocentrale Deva, eliberând postul de Inginer Şef Producţie al aceleiaşi sucursale.
        Conducerea executivă a decis modificările de mai sus pe fondul lipsei de eficienţă în implementarea măsurilor de reducere a pierderilor şi a nerealizării producţiei de cărbune necesară funcţionării celor două termocentrale.
        
        În altă ordine de idei, conducerea CEH anunţă că a fost parcursă prima etapă din programul de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara prin transformarea punctelor de lucru, reprezentate de exploatările miniere, în sucursale, cât şi prin înfiinţarea Sucursalei PRESTSERV Petroşani, care va integra în structura ei activităţile de prestări de servicii desfăşurate, până acum, la nivelul fiecărei sucursale (transport CFU / auto / tehnologic, preparare, s.a.).
        
        La conducerea Sucursalei PRESTSERV a fost numit domnul ing. Gheorghe MUNUNAR, cel care a asigurat, până în prezent, conducerea Staţiei de Salvare Minieră.
  
        Urmare acestei reorganizări, Societatea Complexul Energetic Hunedoara va avea în componenţă 7 sucursale (4 sucursale miniere, 2 sucursale energetice şi sucursala de prestări servicii) şi 10 puncte de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu